Ансамбль "Бис-Квит" выступил на 20-ой годовщине восстановления отношений Албании и России.

September 20, 2011

Ditët e kulturës ruse kane mundësuar tingujt e Orkestrës se Shën Peterburgut qe performoi live ne teatrin “Aleksandër Moisiu te Durrësit”.

Se bashku me grupin Bis-Quit, orkestra ka sjellë për publikun durrsak një performancë unike me pjesët më të mira. Koncerti i ansamblit “Bis–Quit” në teatrin “Aleksandër Moisiu” u ndoq përveç artdashësve, edhe nga ambasadori i Federatës Ruse në Shqipëri, Leonid Abramov. Duke vlerësuar 20-vjetorin e rivendosjes se marrëdhënieve Shqipëri-Rusi, diplomati rus theksoi se lidhjet mes dy vendeve nuk duhet te mbeten vetëm ne kuadrin kulturor. Përzierja e tingujve te instrumenteve popullore me ato te saksofonit dhe pjesët e interpretuara nga grupi muzikor rus si “Katjushka” apo “Sytë e zinj”, janë shoqëruar me duartrokitje nga spektatoret durrsake.

 

Please reload

Featured Posts

Вена. Австрия. Концерт «Помнит Вена, помнят Альпы и Дунай»

April 22, 2015

1/4
Please reload

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square